om_gudruns_familjen_1600x793

Från hage till mage

Gudruns ägs och drivs av familjen Ögren och vi har behållit namnet som en påminnelse om vårt ursprung och Gudrun Folmer-Hansen som en gång i tiden grundade företaget.

Ögren-gruppen är Sveriges största privatägda aktör inom kött och chark. Vi producerar och levererar svenskt kött och chark av högsta kvalitet till såväl detaljhandeln som till restauranger och storkök.

Det är den lilla charkuteributikens kräsna kundkrets vi ska tillgodose. För att kunna göra det har vi tagit saken i egna händer. För att försäkra oss om full kontroll över hela produktionskedjan köper vi till att börja med djur av utvalda, svenska uppfödare för att få råvaror av hög och säker kvalitet. Vi har eget slakteri, egen styckning och egen tillverkning för att kunna utveckla produkter som vi själva gillar. Och vi har egen distribution för att kunna leverera direkt till din butik, varje dag.

Med full kontroll över både produktion och distribution kan vi agera snabbt och individuellt på önskemål från kunder. Om butik A eller restaurang B vill ha en speciell sorts kött eller styckning kan vi i regel leverera det från ena dagen till den andra.