Gudruns

Även om vi idag är ca 150 medarbetare är vi noga med att fortfarande fungera som ett litet familjeföretag. Produktion och tillverkning av korvar, skinkor, kassler och pastejer sker i det anrika Slakthusområdet i Stockholm samt i vår fabrik uppe i Gävle. Vi servar dagligen våra lokala marknader med svenska kött och charkprodukter.

Våra produkter är kända för sin goda smak och höga kvalitet. Ett bevis för det är att Gudruns produkter vid senaste Chark-SM 2016 vann hela 10 medaljer; 4 guld, 5 silver och 1 svensk mästare.

Skövde Slakteri

Skövde Slakteri är sannolikt Sveriges äldsta slakteri och firande 2013 70-årsjubileum. Slakteriet startades mitt under brinnande krig för att producera lokalt, säkert och smakrikt svenskt kött till Sveriges befolkning.

Alla våra grisbönder har certifierad produktion av sina djur. Vårt nöt- och kalvkött produceras på övervägande lokalt producerat foder och bete. Svenska djur är friska, producerade med världens tuffaste djuromsorgsprogram, salmonellafria och har inga multiresistenta bakterier vilket ger mervärde samt trygghet för konsumenten som äter svenskt kött!

Skövde Slakteri innehar den högsta hygieniska och säkraste livsmedelsstandard som går att få i Europa i form av FSSC22000.

Osterlen

Aktiebolaget Osterlen ingår idag i Gudrunsfamiljen och är vårt varumärke för all världens delikatesser. Här finns ett sortiment av dessertostar, kex, marmelader och utländsk lufttorkad chark. Bolaget ligger i skånska Vellinge och servar dagligen den lokala marknaden delikatesser av högsta kvalitet.

Mårtenssons

Moderbolaget i Gudrunsfamiljen (Ögren-gruppen) är inriktade på grisstyckning och har sin verksamhet i Slakhusområdet i Stockholm. Mårtenssons servar grossister och Gudruns interna bolag med färskt griskött varje dag. Allt kött kommer uteslutande från Skövde Slakteri för att bibehålla kontrollen i vår produktionskedja med slakt, styckning och förädling.

Lagerströms

Lagerströms är ett anrikt och väletablerat charkföretag som idag är ett varumärke i Gudrunsfamiljen med inriktning mot storhushåll. Precis som Gudruns så bedrivs verksamheten i Slakthusområdet i Stockholm.

Lagerströms grundades redan 1885 och har därigenom skaffat sig en gedigen kunskap inom chark och ett högt renommé i branschen.