För fler recept, gå in på gudruns.se/foodservice/recept

Wrap

Ingredienser
  • 1st libabröd
  • 200g Vegansk kebab/kebab
  • 50g pickladrödkål/isbergssallad
  • 30g Tomat
  • 30g Rödlök
  • 10g Fetaost
  • 40g Vegansk kebabsås

Receptet är avsett för en wrap, anpassa ingredienserna efter antal portioner.

Gör såhär

  • Fördela skövdekebab/vegokebab jämnt i stekpannan. Salta! Se till att kebaben har fått en yta innan du vänder på det! 
  • Efter du stekt kebaben, placerar du libabrödet över stekytan. Detta för att ånga bröden och göra det spänstigt. Placera gärna bröden i högar i bleck med lock för att behålla fukten.
  • Hacka sallad och rödlök
  • Skiva tomaten
  • Fördela 120g kebab i en avlång hög i brödet
  • Täck med 50g picklad rödkål/sallad
  • Fördela 30g rödlök
  • Placera jämnt ut två – tre tomatskivor
  • Lägg på 6-7 fetaostkuber
  • Avsluta med en hel slev sås

Såhär viker den en Wrap:

  • Vik in båda kanterna cirka två centimeter
  • Vik därefter över nedre delen av brödet så det möter den övre delen
  • Använd brödet för att trycka ihop innehållet mot dig. Se till att det blir tight
  • Fortsätt nu rulla wrapen
  • Placera wrapen på papper och vik ihop
  • Sätt på klistermärke eller ät direkt