Grilla/sota skivad fänkål och morötter, lägg sedan i en skål täckt med plast för att ångas mjuka.
Lägg ärtprotein i en form, lägg i en 120 grader varm rök, och rök/värm tills dess att den är nästan helt torr.
Häll på 0,5dl olja och låt krispa till sig(tänk granola).
Hacka upp grönsakerna grovt och smaksatt med Citrusdust.
Pickles
2 dl strösocker
2 dl vitvinsvinäger
2 tsk Fredchill Chili/rostad vitlök
1 st morot
1 st fänkål
2 st paprikor
6 st rädisor
2 st blekselleristjälkar
Creme
3 dl gräddfil
I pkt morsjö kryddmix
1 dl hellmans
Jalapeños picklad
Tahini(efter smak)
Fredchill lime/chili
Det är grillteamet @AlltimeBBQ som är skapare till receptet och som användes under Grill SM 2023.