Växelnummer: 08-556 136 40
forsaljningen@gudruns.se

Anette Löf, säljare
anette.lof@gudruns.se

Olivia Ögren, säljare
olivia.ogren@gudruns.se

 

Vanliga frågor och svar

Inom foodservice säljer vi främst till små och stora grossister över hela Sverige, men vi har även privata kunder inom hotell-, restaurang- och industri.

Vi levererar idag till Martin&Servera, Menigo, Svensk Cater, Fälmans, Charkman mfl. Kontakta oss gärna om ni vill bli återförsäljare av våra produkter.

Vi har ett brett sortiment av processat nöt-, fläskkött såsom skinkor, rimmat och rökt fläsk, korvar frysta skaver och blodpudding. Vi har även kycklingchark, och vegansk ärtfärs. Samtliga produkter tillverkas på svensk råvara. 

Innehållsförteckningen för våra produkter hittar du enklast genom att söka upp vårt sortiment via Dabas.com.

Våra foodserviceprodukter säljs genom grossister över hela landet.

Vår verksamhet bär anor och namn från Gudrun Folmer-Hansen som startade charkuteri
i Stockholm 1925. Bara det bästa produkterna och smakerna var gott nog för Gudrun. Hennes fokus på hög kvalitet, smak och service förblev hörnstenarna i verksamheten och är så än idag.

Trots att vår produktion idag är storskalig tillverkas våra produkter fortfarande i stor utsträckning utifrån traditionella recept på exempelvis korv och charkuteriprodukter. Medarbetarna i hela produktionskedjan har hantverksskicklighet i centrum vilket innebär att våra revben till exempel fortfarande skärs för hand. Detta sammantaget ger våra produkter en erkänt god smak.

Det betyder att ansvars- och kvalitetstänket löper som en röd tråd genom vår verksamhet från att välja rätt djur till att gå den extra milen vid slakten, produktionen, utkörningen eller i relationen till varandra och våra kunder.

Inom Ögren-gruppen har vi egen slakt- styckning- och förädling. Vi kontrakterar alla våra bönder, och inköparna från slakteriet säkerställer att djuren mår bra och håller rätt kvalitet.

Som familjeföretag har vi möjlighet att införa snabba klimatsparande och kvalitetshöjande förbättringar genom hela kedjan. Hela vår affär sker lokalt inom en radie av 50 mil. 

Vår filosofi är att verka lokalt och göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi tar tillvara på hela djuret, använder el från förnyelsebara källor och återvinner spillvärme från produktionen. Men det viktigaste vi gör är att vi enbart använda kött från svenska gårdar där djuren mår bra.

Vi är ett värderingsstyrt företag där hantverkstradition står i centrum sedan lång tid tillbaka. Att tillhöra Ögren-gruppen innebär en passion för svenskt jordbruk och svensk råvara i generationer. Vi är omtalade för vår tillgänglighet, våra långa relationer och en personlig service som uppskattas av såväl kunder som leverantörer och medarbetare.