Jobba hos oss

Säljare på Gudruns

Vi på Gudruns söker en säljare som älskar färskvaru -och livsmedelsbranschen och som vill jobba i region Norra Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro med omnejd. Som Säljare kommer du vara en viktig del i företagets försäljningsverksamhet och säljteam. Du får möjligheten att jobba i ett av Sveriges största privatägda kött- och charkföretag med härliga kollegor, kunder och leverantörer.

Vad gör du som Säljare på Gudruns?

I rollen som Säljare kommer du att arbeta brett och operativt med försäljning och kundrelationer. Ditt mål är att skapa lönsamhet genom framgångsrikt affärsmannaskap, förtroende och långsiktiga relationer med dina kunder. Det är en spännande roll där du får sälja produkter av hög kvalitét och där din energi och ditt relationsskapande är viktigt för vår framgång. Du ingår i ett engagerat och prestigelöst säljteam och jobbar med hela vår produktportfölj och driver och utvecklar affärerna i ditt säljdistrikt.  I rollen ingår att regelbundet besöka kunder och att sälja in ny lanseringar, kampanjer och andra marknadsaktiviteter. Du utgår hemifrån men kommer även arbeta från vårt fina nybyggda huvudkontor och fabrik i Stockholm. Du rapporterar direkt till vår försäljningschef.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som brinner för försäljning, har en kommersiell förståelse och ett stort driv och engagemang. Du är organiserad, har lätt för att se vad som behöver göras och kan prioritera därefter. Du är ödmjuk, prestationsinriktad och tar ett stort eget ansvar.  Du skapar lätt kontakter och har lätt att bygga långsiktiga relationer och att samarbeta.  Du har minst gymnasieutbildning och flerårig försäljningserfarenhet från branschen gärna från färskvarubranschen eller detaljhandeln.  Goda kunskaper i office-paketet, datavana och körkort behövs för rollen samt att du behärskar svenska och gärna engelska. Som person är du nyfiken, prestigelös och resultatfokuserad och drivs av att utveckla och hitta förbättringsåtgärder i det dagliga arbetet.

Vill du veta mer och söka

Känner du igen dig och vill vara en del av en av Sveriges största svenskägda kött- och charkföretag och vara med på vår resa från hage till mage? Tveka då inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt via LinkedIn eller till hr@gudruns.se

Önskar du ytterligare information om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lotta Modin Jakobsson på telefon 0703301130.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Gudruns är familjeföretaget som tar ansvar hela vägen – från hage till mage. Vi är ett av få hel-svenskägda kött- och charkföretag med eget slakteri. Det innebär att Gudruns har hela förädlingskedjan i egen regi och kan på så sätt leverera direkt från våra svenska bönder utan mellanhänder.

Vår vision är att leverera svenska varor av hög kvalité med så liten miljöpåverkan som möjligt. Just nu pågår ett gediget arbete med att upprätta en ny modern fabrik i Jordbro i södra Stockholm med högsta miljömärkningen inom livsmedelsproduktion.