Jobba hos oss

Kundansvarig Säljare – Food Service
Stockholm

Vill du vara med och utveckla affärsområdet ”Food Service” tillsammans med ett trevligt och välkomnande säljteam hos Gudruns? Är du en engagerad och driven säljare som är redo för en ny utmaning i arbetslivet? Här erbjuds du en spännande roll i Sveriges största privatägda kött- och charkföretag med härliga kollegor och goda relationer med både kunder och leverantörer.

Din roll 
I rollen som kundansvarig säljare hos oss på Gudruns erbjuds du en spännande roll där mycket eget ansvar och engagemang krävs. Du kommer att, tillsammans med försäljningschef och övriga i säljteamet, ansvara för utvecklingen av affärsområdet ”Food Service” där du arbetar aktivt ut mot marknaden med kunder inom offentlig sektor, industri och grossist. 

Rollen är ny, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att påverka och, tillsammans med kollegor, sätta egen prägel på utformningen av rollen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bearbeta både befintliga och nya kunder som finns över hela landet, presentera våra produkter genom utbildningar och på mässor. Du arbetar självständigt och utgår från ditt hemmakontor, med möjlighet att arbeta från huvudkontoret i Johanneshov, Stockholm vid behov. Du bor lämpligen i Stockholm med omnejd och rapporterar till försäljningschef.

 

”Jag har arbetat inom serviceyrket hela livet. Jag visste redan lite om Gudruns när jag blev headhuntad, så det var spännande. Jag trivs med att Gudruns är ett familjeföretag, det blir mer genuint. Idag har jag varit på företaget i 16 år. Skrämmande kanske, men det visar att jag trivs. Jag har fått växa med företaget och sett oss utvecklas.

Det bästa med att jobba som säljare på Gudruns är det höga tempot, att få ha många bollar i luften, få tillgodose kundernas behov och få fin feedback. Jag får dessutom jobba i ett tight team med bra kollegor. Vi har nära kontakt med varandra i företaget/koncernen och kan mycket om varandras arbetsuppgifter, vilket är en styrka. Sen är ju korv det bästa som finns, och vi gör ju den bästa!”

– Anette Löf, säljare

 

Din profil
För att du ska trivas och lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna inom livsmedelsbranschen. Du trivs i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och där man delar erfarenheter med varandra och har kul tillsammans.

Som person är du:

  • Affärsmässig och skapar affärsmöjligheter som ger värde till alla parter
  • Strategisk och strukturerad
  • Självgående samtidigt som du är en lagspelare 
  • Relationskapande och duktig på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor 

Du har B-körkort och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser också att du har avslutat gymnasial utbildning och gärna kompletterat med relevant utbildning på YH eller universitet. Du har goda IT-kunskaper samt erfarenhet av CRM och Officepaketet, med tyngd på Excel. Vi ser det också som meriterande om du har ett intresse för mat och en god förståelse för vår bransch i sin helhet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande roll i ett familjärt och väletablerat företag med kvalitativa produkter och goda relationer med både leverantörer såväl som kunder. Ett långsiktigt och kvalitativt tänk genomsyrar hela organisationen och präglar allt vi gör. Du erbjuds en roll i ett sammansvetsat team med mycket kompetens som har kul tillsammans. Du får stor möjlighet att utveckla ett affärsområde samt forma din egna roll. I rollen ingår tjänstebil och alla verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Vi har kollektivavtal och erbjuder bra och marknadsmässiga villkor. 

Kontakt och ansökan
Vi hoppas att vi har väckt ett intresse och att det är dig vi söker.

För frågor eller mer information gällande rekryteringsprocessen kontaktar du vår HR-avdelning på Gudruns. Du når oss på hr@gudruns.se eller på telefonnummer 08- 519 177 04. Har du istället frågor gällande tjänsten, kontaktar du försäljningschef Anna Lindberg på 08- 556 136 41.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att klicka på länken Kundansvarig säljare Stockholm Gudruns AB | Lediga jobb (saljpoolen.se)

Välkommen med din ansökan!

 

Företagsbeskrivning
Gudruns är familjeföretaget som tar ansvar hela vägen – från hage till mage. Vi är ett av få helsvenskägda kött- och charkföretag med eget slakteri. Det innebär att Gudruns har hela förädlingskedjan i egen regi och kan på så sätt leverera direkt från våra svenska bönder utan mellanhänder.