DET BÄSTA FRÅN TRAKTEN

Gudruns är mer än bara ett varumärke, det inrymmer ett löfte om att vi tar ansvar från hage till mage, dvs att från gården, slakteriet, styckning, paketering, tillverkning, försäljning och distribution med omsorg. Gudruns är inget vanligt charkföretag. Gudruns är Mårtensson, Engvall, Skövde Slakteri och alla de medarbetare som jobbar med oss i Skövde & Stockholm. Utöver det så är Gudruns alla de gårdar, små som stora, som har ett mycket stort och nära samarbete med oss. Alla olika typer av gårdar är viktiga och uppskattade.

  • Ca 1000 olika bönder levererar nötdjur till oss
  • Ca 40 olika bönder levererar grisar till oss
Vissa levererar några djur lite då och då, andra lantbrukare har en kontinuerlig uppfödning och således flöde av djur till Skövde slakteri.

De Svenska bönderna som vi samarbetar med är duktiga på uppfödning men är även duktiga på att odla  foder till djuren såsom spannmål, baljväxter och vall.

Vi hoppas du gör det! Vår filosofi är att verka lokalt och göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi jobbar endast med svenska råvaror, från svenska bönder.

Till syvende och sista hänger allt ihop, det vi odlar, de djur som växer upp och de arbeten som finns i Sverige. Vi som familjeägt företag har hela förädlingskedjan i egen regi, dvs att all styckning, vidareförädling och paketering sker här, på hemmaplan. Med stolthet kommer vi fortsätta öka andelen svenskt kött på matsedlarna. 

SVENSKT KÖTT - HELA VÄGEN FRÅN HAGEN