Vill du komma i kontakt med oss?
Hör av dig enligt nedan:

Stockholm

Dagligvaruhandel
08 – 519 177 00

Ekonomi & övriga frågor
info@gudruns.se

Vill du reklamera?

Vanliga frågor och svar

Vår verksamhet bär anor och namn från Gudrun Folmer-Hansen som startade charkuteri i Stockholm 1925. Bara det bästa produkterna och smakerna var gott nog för Gudrun. Hennes fokus på hög kvalitet, smak och service förblev hörnstenarna i verksamheten och är så än idag.

Trots att vår produktion idag är storskalig tillverkas våra produkter fortfarande i stor utsträckning utifrån traditionella recept på exempelvis korv och charkuteriprodukter. Medarbetarna i hela produktionskedjan har hantverksskicklighet i centrum vilket innebär att våra revben till exempel fortfarande skärs för hand. Detta sammantaget ger våra produkter en erkänt god smak.

Det betyder att ansvars- och kvalitetstänket löper som en röd tråd genom vår verksamhet från att välja rätt djur till att gå den extra milen vid slakten, produktionen, utkörningen eller i relationen till varandra och våra kunder.

Inom Ögren-gruppen har vi egen slakt- styckning- och förädling. Det innebär att vi har korta och snabba beslutsvägar från idé till genomförande. Vi vill jobba med kvalité och hållbarhet genom hela förädlingskedjan. 

Vår hållbarhetsfilosofi är att verka lokalt. Tillverkningen av våra produkter sker i Slakthusområdet i Stockholm och i Gävle, slakten sker i Skövde och våra återförsäljare finns i dagsläget lokalt i Mellansverige. Inom foodservice säljer vi till grossister, restauranger och industri över hela Sverige.

Vår filosofi är att verka lokalt och göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi tar tillvara på hela djuret, använder el från förnyelsebara källor och återvinner spillvärme från produktionen. Men det viktigaste vi gör är att vi enbart använder kött från svenska gårdar där djuren mår bra.

Vi är ett värderingsstyrt företag där hantverkstradition står i centrum sedan lång tid tillbaka. Att tillhöra Ögren-gruppen innebär en passion för svenskt jordbruk och svensk råvara i generationer. Vi är omtalade för vår tillgänglighet, våra långa relationer och en personlig service som uppskattas av såväl kunder som leverantörer och medarbetare.